Locaties

Sociaal Collectief is actief in heel Súdwest-Fryslân. We staan midden in de samenleving, zijn lokaal aanwezig en staan dichtbij de vrijwilligers om ondersteuning te bieden en activiteiten te coördineren. Meer weten over de diensten en activiteiten van Sociaal Collectief? Neem dan contact op met een van onze locaties.

Onze werklocaties:

Stichting Sociaal Collectief

Correspondentieadres
Nanne Reijnstraat 19A
8701 CG Bolsward
Telefoonnummer algemeen:
E-mail algemeen:  info@socoswf.nl

De Spil

De Spil is onze kantoorlocatie in Sneek. Alle (vrijwilligers)activiteiten die hier voorheen waren ondergebracht zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie So&Co.

Molenkrite 169
8608 WD Sneek
E-mail algemeen: info@socoswf.nl

So&Co

In dit pand in Lemmerweg Oost zijn het Vrouwencentrum Full House, Jong & Mama, en diverse jongerenactiviteiten ondergebracht.

Gonggrijpstraat 52
8607 BG Sneek

Buurtvalk

In de wijk Het Eiland is een van onze opbouwwerker gestationeerd die samen met de buurtbewoners verschillende activiteiten organiseert in wijkgebouw de Buurtvalk. Zo zijn er op maandagavond gezamenlijke maaltijden, er is een kledingbank en regelmatig zijn er diverse andere activiteiten.

Valkstraat 5
8605 AV  Sneek

 

Jongerencentra

Poort 20, Sneek

Ontmoetingsplek voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar
Oude Koemarkt 20
8601 EK Sneek

Afslag 18, Bolsward

Ontmoetingsplek voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar
Burgemeester Praamsmalaan 32
8701 AP Bolsward

Stipepunten

Bij de Stipepunten in Sneek, Bolsward, Makkum en Koudum kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van vrijwillige inzet, mantelzorg en papierhulp. Door corona draaien de Stipepunten alleen spreekuur op afspraak. Ga naar Stipepunt.nl voor de openingstijden en bijbehorende contactgegevens.

 

© Stichting Sociaal Collectief