Vrouwencentrum

Het Vrouwencentrum Full House in Sneek is er voor alle vrouwen die, na lang thuiszitten of weinig sociaal contact, graag (weer) mee willen doen in de maatschappij. Full House stimuleert vrouwen om zelfstandig te zijn en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Full House geeft begeleiding bij het vinden van vrijwilligerswerk, een opleiding of nieuw werk. Die begeleiding is individueel of in groepen. Het vrouwencentrum organiseert bijeenkomsten en activiteiten, altijd met een intercultureel karakter.

dinsdag 09.30-11.15 Samen actief (Nederlands conversatie)
woensdag 09.30-11.30 Open koffieochtend
donderdag 10.45-11.45 Zwemles
donderdag 13.00-15.30 Naaigroep

Er is in verband met het Corona-virus een gewijzigd programma. Bel Barbara Wijbenga voor meer informatie.

Adres: locatie So&Co, Gonggrijpstraat 52, Sneek

Contactpersoon: Barbara Wijbenga 06-52790630 b.wijbenga@sociaalcollectiefswf.nl

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact op met info@sociaalcollectiefswf.nl