Vrijwilligersfunctie Jongerenwerk Sneek

Wij zoeken vrijwilligers voor ons nieuwe tienerhonk in Sneek m/v

Begin 2019 start een nieuw tienerhonk in Sneek, in Wijkgebouw de Schuttersheuvel.
Het jongerencentrum wordt een plek waar jongeren tussen de 10-17 jaar elkaar kunnen ontmoeten. Er is genoeg ruimte om een spelletje te doen, activiteiten te organiseren en gewoon een beetje rondhangen mag ook. Vind jij het leuk om met jongeren te werken, samen met hen activiteiten te organiseren en uitzoeken waar ze helemaal enthousiast van worden?
En heb je een paar uurtjes tijd per week over? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We vragen:
• Je vindt het leuk om met jongeren te werken
• Je staat stevig in je schoenen en je bent niet bang om jongeren aan te spreken
• Je kunt de jongeren enthousiasmeren, stimuleren èn activeren
• Je bent flexibel
• Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren
• Verklaring Omtrent Gedrag (deze betalen wij)

We bieden:
• Vrijwilligerscontract + onkostenvergoeding
• Goede begeleiding en ondersteuning van een ervaren jongerenwerker
• Interessante trainingen en/of deskundigheidsbevordering
• Ruimte voor eigen inbreng/ideeën
• Leuke werkplek en een enthousiaste groep vrijwilligers
• Jouw inzet qua uren is bespreekbaar

Wil je meer weten over deze vrijwilligersvacature? Neem dan contact op met Idzard Pruiksma (sociaal werker Sociaal Collectief) i.pruiksma@sociaalcollectiefswf.nl | 06-30564020
Wil je direct solliciteren? Stuur dan gelijk een enthousiaste motivatiemail naar Idzard!