Dag! en Doen!

Dag!enDoen!

Het project Dag!enDoen! is gestart in de gemeente Súdwest-Fryslân!
Dag en doen wil ouderen enthousiasmeren aan het leven van alle dag deel te nemen. Vaak spelen hierbij 3 grote vragen vanuit ouderen:

  • “Ik weet niet wat er te doen is”
  • “Ik ga daar niet alleen naartoe”
  • “Ik weet niet hoe ik daar moet komen”

Dag en doen biedt oplossing! Via een gebruiksvriendelijke app die gratis te downloaden is via tablet, smartphone of de computer, is een digitale agenda te vinden van activiteiten die in eigen omgeving plaatsvinden.  Ouderen kunnen zich via de app of website aanmelden en vervolgens activiteiten uitkiezen om naartoe te gaan. Vrijwilligers leren ouderen hoe Dag!enDoen! werkt en helpen zo lang dat nodig is. Er is digitale hulp, de optie voor vervoer wanneer nodig en zij kunnen evt. mee naar een activiteit.

U kunt zich direct aanmelden door de app Dag en Doen te downloaden in de playstore/appstore op uw telefoon of Tablet, of op uw computer via de website: www.dagendoen.nl/portal.

Wilt u meer informatie over Dag en Doen in Súdwest-Fryslân?
Kijk dan op www.dagendoen-sudwestfryslan.nl.

Voor dit mooie project zoekt Sociaal Collectief diverse vrijwilligers!
Inwoners die een keer met iemand mee willen naar een activiteit, chauffeurs die ouderen naar de activiteiten brengen, vrijwilligers die wat digitale uitleggeven over het gebruik van Dag en Doen, maar ook achter de schermen is er van alles te doen. Interesse?

Op het moment hebben we twee vacatures, klik op onderstaande links voor de vacatures:

Wilt u direct contact met de coördinator voor meer informatie, hulp of vrijwilligerswerk bij

Dag en Doen? Contactpersoon:
Jetske Albada – Leijenaar
dagendoen@socoswf.nl
06-25717171

© Stichting Sociaal Collectief