Jongerenwerk

Afslag18 is het jongerencentrum van Bolsward. Het jongerencentrum is een leuke en gezellige plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen chillen of om leuke activiteiten te doen. Ook is er alle ruimte voor een praatje of een goed gesprek.

Afslag18 wordt gedraaid door vrijwilligers en de jongerenwerker ondersteund de vrijwilligers waar dat nodig is. Het jongerenwerk is natuurlijk ook zelf vaak te vinden in Afslag18!

In Afslag18 is er ruimte om lekker te hangen, zowel binnen, als buiten. Ook hebben we onder andere muziek, tafelvoetbal, tafeltennis en een Xbox.

Afslag18 is op drie momenten in de week open:

Maandag 15:00 – 17:30

Woensdag 19:00 – 21:30

Vrijdag 19:00 – 22:00

www.afslag18.nl

instagram: @afslag18
Telefoonnummer: 06-33316857

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat Jongerenwerk SOCO kan betekenen voor jongeren? Neem dan contact op via: info@sociaalcollectiefswf.nl.