Papierwinkel

Heeft u hulp nodig met het invullen van formulieren of het digitaal aanvragen van toeslagen, heffingskortingen, belastingaangiftes of uitkeringen? Kom dan tijdens de openingstijden langs bij de Papierwinkel. De deskundige vrijwilligers van de Papierwinkel helpen u graag.

Er is in verband met het Corona-virus een gewijzigd programma. Kijk hier voor meer informatie.

Houd rekening met een wachttijd. Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Hebben we meer tijd nodig om uw vraag goed te behandelen, dan maken we een nieuwe afspraak.
Twijfelt u of u met uw vraag terecht kunt bij de Papierwinkel? Of wilt u weten wat u precies mee moet nemen? Neem dan eerst (tijdens openingstijden) telefonisch contact met ons op.

De Papierwinkel is onderdeel van de Stipepunten, waar ook Mantelzorg en Vrijwilligerswerk bij horen. Indien de vraag niet bij de Papierwinkel opgelost kan worden, verwijzen de vrijwilligers door naar de juiste instantie.

Bekijk hieronder de contactgegevens van de Papierwinkels:

Stipepunt Sneek

papierwinkelsneek@voorelkaardoen.nl

Gonggrijpstraat 52, Sneek, locatie So&Co
Dinsdag 13.00-16.00 uur inloop en op afspraak

Op deze middag is er buurtcafé in So&Co en zijn er van 13.00-16.00 uur ook medewerkers van Sociaal Collectief en het gebiedsteam aanwezig om vragen (aan de gemeente) te stellen. U bent van harte welkom binnen te lopen voor een kopje koffie en een praatje.

Wijde Noorderhorne 1, Bibliotheek
Donderdag 10.00-12.30 uur inloop en op afspraak

Stipepunt Bolsward

06-52071121
papierwinkelbolsward@voorelkaardoen.nl

Per januari 202o bevindt het Stipepunt Bolsward zich in de nieuwe bibliotheek van Bolsward:

Skilwijk 15-23 in Bolsward (oude Rabobank)

Maandag      14.15-17.00 uur inloop en op afspraak
Donderdag   10.30-13.30 uur inloop en op afspraak

Stipepunt IJsselmeerkust

stipepuntijsselmeerkust@voorelkaardoen.nl

Nieuweweg 7, Koudum
Woensdag : 9.30 -11.30 uur voor inloop en op afspraak
Papierwinkel IJsselmeerkust is bereikbaar in de oneven weken.