Graag gedaan

Graag Gedaan is een vrijwillige hulpdienst voor de stad Sneek. Vrijwilligers voeren kleine klusjes uit in en om huis. Denk aan een heg knippen of een keer het gras maaien, een lamp vervangen of lekkende kraan repareren. De dienst is voor mensen die het zelf niet kunnen doen en geen beroep kunnen doen op familie, buren of kennissen én die een minimum inkomen hebben! De klussen zijn eenmalig en te klaren in 1 dagdeel.

Er is in verband met het Corona-virus een gewijzigd programma. Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u een klusje? U kunt zich voor klussen aanmelden via het Stipepunt in Sneek via  06-11301555, via stipepuntsneek@voorelkaardoen.nl

Heeft u vragen over Graag Gedaan en wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op met Barbara Wijbenga via b.wijbenga@sociaalcollectiefswf.nl of 06-52790630.