Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Sneek is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Iedere derde dinsdag van de maand, m.u.v. juli, augustus en december, wordt er door het Alzheimer Café in Sneek een bijeenkomst georganiseerd in het Frittemahof in Sneek. Hierbij staan ontmoeting en voorlichting centraal. Elke bijeenkomst staat in het teken van een thema, soms is er een spreker. De toegang is GRATIS.

Inloop vanaf 19.00 uur, start programma 19.30 uur. Locatie: Frittemahof, Frittemaleane 5, Sneek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerda Muller: tel. 06-25717156 of g.muller@alzheimervrijwilligers.nl.
Meer informatie over dementie en het Alzheimer Café kunt u vinden op: alzheimer-nederland.nl

In verband met corona zijn alle Alzheimer Café bijeenkomsten voorlopig geannuleerd.