Corona

In deze tijden willen we onze diensten zo goed mogelijk blijven aanbieden. Veel van onze vrijwilligers zijn bereikbaar op tijden wanneer er normaal spreekuur is. Onze jongerenwerkers zijn gewoon aan het werk op straat en te vinden op Instagram of via whatsapp. De Stipepunten in Drylts, Koudum, Bolsward en Sneek gaan in de tweede week van september weer open met een aantal spelregels. De spreekuren zijn alleen op afspraak. Dit betekent dat er geen inloopspreekuur meer is. Een afspraak maken bij een Stipepunt in de buurt kan telefonisch en via de mail. Op Stipepunt gegevens  staan de openingstijden en bijbehorende contactgegevens.

Deze informatie is door het VWS uitgebracht:  Richtlijn ondersteuning mantelzorg

Voor iedereen die hulp zoekt of hulp wil aanbieden hebben we de lokale en landelijke initiatieven hiernaast op een rijtje gezet.